Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) ha inaugurat aquest dissabte l’exposició ‘Ets un artista… i exposes al MAMT. Calendari 2018’, que inclou obres elaborades per alumnes d’educació infantil i primària de la província que han participat al programa ‘Traballem amb l’Art’ durant el curs 2016/17.

La mostra, que es podrà visitar fins al diumenge 5 de novembre, recull les creacions de nens escolaritzats a l’Escola Santa Anna de Castellvell del Camp, el Col·legi Mare Nostrum i Tarragona i l’Escola Riu Clar de Tarragona, guanyadores de l’edició, ha informat aquest diumenge la Diputació en un comunicat, però també es podran contemplar obres del Col·legi Lestonnac-L’Ensenyança de Tarragona, el Col·legi Públic d’Educació Espacial Alba de Reus, l’Escola Cèsar August de Tarragona, l’Escola Arrabassada de Tarragona, la Mare de Déu del Roser de Riudecols i la Saavedra de Tarragona.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies