Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

Maó a maó, el discurs anti-immigració i anti-refugiats s’està estenent pel món i per Europa, i també en les ments de moltes persones. Aquesta forma d’interpretar la realitat està inundada de mites. Presenta els immigrants i refugiats com “invasors” i responsables de gairebé tots els nostres problemes econòmics, socials i de seguretat, i aconsegueix fer creure a molta gent que no tots tenim els mateixos drets com a éssers humans, ni tant sols quan parlem de nens i nenes.

Aquestes idees han aconseguit plasmar-se en textos legals a tot Europa, contravenint Tractats Internacionals i fins i tot Constitucions nacionals. La discriminació dels nens migrants i refugiats es produeix a plena llum del dia i amb cobertura legal.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies