Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

La direcció d’Igualtat de la Generalitat ha multat amb 417,34 euros el professor de l’institut Samuel Gili i Gaya, de Lleida, que va afirmar al juny davant els seus alumnes de Quart d’ESO que l’homosexualitat era antinatural. Així ho van denunciar joves, que van arribar a organitzar una protesta contra el docent, i ho ha constatat la resolució de l’expedient obert per l’Administració.

Des Igualtat consideren que aquest professor de Filosofia va cometre una “infracció lleu” tipificada en la llei 11/2014 contra l’homofòbia, de manera que se li ha imposat una sanció administrativa. La Generalitat va obrir l’expedient després que alguns alumnes abandonessin l’aula després de l’afirmació del docent que l’homosexualitat era “antinatural”. “És com un coix o un borni, és inexplicable”, va arribar a afirmar el professor segons els testimonis dels alumnes.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies