Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 19 de Abril del 2024

“Em diverteix acostar-me a la vida, i l’educació és el més semblant a la vida que hi ha”. Aquestes paraules les va pronunciar el periodista Carles Capdevila quan va recollir el premi Marta Mata de Rosa Sensat, i les repetia, orgullós, dies després en una entrevista a El Diari de l’Educació. Pocs periodistes amb la seva projecció mediàtica han cedit la seva tribuna a la veu de mestres, infants, esplais… Potser per això cada dia algun docent l’aturava pel carrer per agrair-li-ho. El món de l’educació també s’ha llevat avui de dol per la mort de Carles Capdevila.

Nascut a Hostalets de Balenyà el 1965, Capdevila va llicenciar-se en Filosofia i lletres. Es va iniciar com a periodista al diari Avui, i després de passar una etapa a Nova York, va posar en marxa a Catalunya Ràdio el programa APM?. Va ser des dels mitjans públics catalans, i coincidint amb la seva paternitat –tenia quatre fills, ho explicava amb orgull–, que va dirigir els seus primers programes dedicats a l’educació: Eduqueu les criatures (Catalunya Ràdio) i Qui els va parir! (TV3).

Llegiu-ne més des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies