Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

La Fundació Joan Riera i Gubau de Santa Coloma de Farners arriba aquest any al miler de beques a joves del municipi i de la comarca de la Selva per anar a aprendre anglès a l’estranger (el Regne Unit, Irlanda i els Estats Units) a l’estiu. Aquest any l’ens que gestiona el llegat del milionari de Santa Coloma donarà 73 beques d’aprenentatge, a les quals destinarà 150.000 euros.

La comissió de selecció de la Fundació Privada Catalana per a l’Ensenyament de l’Idioma Anglès i l’Educació en Anglès, Fons Especial Joan Riera i Gubau, ha seleccionat els beneficiaris de les beques d’estiu d’aquest any. De les 73 beques a alumnes d’ESO i batxillerat de Santa Coloma i la Selva, 39 seran per a estades de quinze dies al Regne Unit i Irlanda i 34 per a sojorns de quatre setmanes (16 als EUA i 18 al Regne Unit).

Llegiu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies