Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

‘De rumbo al cambio’ és el projecte que van posar en marxa fa 3 anys la Cristina i en Kevin, una parella de mestres de pedagogia Waldorf de la comarca d’Osona, i amb el qual estan viatjant per Sud-amèrica visitant i documentant projectes i persones que estan transformant el món. Visiten projectes d’agricultura orgànica i biodinàmica, de construcció natural, comunitats ecològiques i escoles i iniciatives de pedagogia Waldorf.

El seu propòsit és apropar la pedagogia Waldorf a llocs on encara no es coneix amb la intenció d’ampliar la mirada cap als nens i respondre a les necessitats profundes de la infància, a través de tallers vivencials, creant espais d’intercanvi i reflexió al costat d’estudiants, docents, pares i interessats, a partir d’una mirada integral de l’ésser humà.

Llegiu-ne més fent clic al següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies