Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

Les criatures nascudes els mesos de novembre i de desembre podrien tenir un 85% més de probabilitats de repetir curs que les que ho van fer al gener i al febrer del mateix any. La Universidad Complutense de Madrid (UCM) i la Universitat d’Extremadura van analitzar les dades de 25.887 estudiants de 880 escoles de l’Estat, que van extreure de l’informe PISA de l’any 2009, i van arribar a aquesta conclusió en un estudi realitzat el 2015.

“Pobra Queralt!” és la lamentació de l’Anna Poch, la mare, perquè la petita de casa naixés a finals de desembre del 2016 i no els primers dies del 2017, com estava previst. “L’Anna ha passat un mes seguit dient la mateixa frase”, diu en Josep, el pare de la Queralt, que afegeix que no cal donar tantes voltes al dia del naixement de la criatura.

Descobriu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies