Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Més de 600 docents van participar la setmana passada en el curs «Compartim i construïm el canvi educatiu. Repensant l’educació avui», una proposta formativa del projecte Xarxes per al Canvi que s’ha desenvolupat en el marc de la 52a Escola d’Estiu de Rosa Sensat que ha finalitzat avui.

L’activitat formativa «Compartim i construïm el canvi educatiu. Repensant l’educació avui» es va desenvolupar els passats 4, 5, 6 i 7 de juliol, amb la participació de més 600 mestres, entre ells 350 de 71 centres educatius públics del projecte Xarxes per al Canvi, en el marc de la 52a Escola d’Estiu de Rosa Sensat.

Aquesta formació va ser impulsada conjuntament pel Consorci d’Educació, l’Associació de Mestres Rosa Sensat, l’ICE de la UAB i Escola Nova 21 en el marc del projecte Xarxes per al canvi i estava adreçada a tots els mestres que han iniciat projectes de canvi en les seves escoles i que treballen en xarxa amb altres centres.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies