Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha visitat avui diferents centres educatius de la demarcació de Lleida. Al matí, Meritxell Ruiz ha inaugurat l’escola Parc del Saladar d’Alcarràs i ha visitat l’escola Torre Queralt de Lleida, acompanyada pel delegat de Govern a Lleida, Ramon Farré, i pel director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.

La titular d’Ensenyament ha destacat la important transformació que està duent a terme l’escola catalana, amb l’objectiu d’oferir un bon futur a infants i joves. També ha posat de manifest que “a Catalunya, l’educació ens ha servit per encarar el futur i cohesionar la societat”, i ha recordat als alumnes de l’escola Parc del Saladar d’Alcarràs que “el més important que tenim és l’escola, per tant, prepareu-vos be pel futur ja que vosaltres sou el futur. Esperem que pugueu fer un país millor i més just”.
Llegiu-ne més fent clic aquí. 
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies