Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

Tenim tres croquetes i a cadascú n’hi toca un terç. Un tall de formatge és un triangle iscòsceles. Les cireres són Venus, la Terra i Mart; i la síndria, el sol. Aprofitem que ha caigut un ou per associar-ho amb la teoria de la gravetat de Newton.

“Els nostres fills dediquen massa temps a fer els deures. Això vol dir menys hores de joc i menys sopars familiars.” Cenología és la proposta que fa el nou anunci d’Ikea. Més enllà de la intenció comercial, reivindica que cada casa també pot ser una mena d’escola. Que les agendes plenes de deures i les maletes carregades de llibres fan que la possibilitat de compartir aquest temps d’aprenentatge familiar s’empetiteixi. Tenim l’oportunitat d’educar millor, d’estimular la curiositat dels fills i de fer que relacionin allò que saben amb la vida que viuen.

No us el perdeu!

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies