Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

Podeu llegir aquest interessant article a la versió web del diari ara.

Sense matemàtiques, però, no hi hauria ni Google ni el GPS ni, per descomptat, la major part de la tecnologia en què ens movem.

A més de ser una de les ciències més creatives que es poden trobar, és una sortida professional indiscutible. Només un 8,20% dels llicenciats en matemàtiques estan a l’atur enfront del 21% de la mitjana.

Aquest diumenge comença a Barcelona el Congrés Català d’Educació Matemàtica i a l’ARA ens hi sumen amb un diari ‘matemàtic’ en què trobareu un ampli dossier centrat bàsicament en els canvis en la didàctica de les matemàtiques, que es completa amb una entrevista d’Antoni Bassas a Marta Sanz-Solé, gran experta i actualment professora de matemàtiques a la UB, i, el més interessant, tot un seguit de problemes de diversos nivells de les proves Cangur per fer un autotest de les competències de cadascú. Naturalment, amb les solucions a les últimes pàgines.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies