Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

Un any en la vida d’una mare que s’ha mudat de Madrid a Nova York i que s’acaba de divorciar. Amigues, sexe, vi, dubtes, culpa, precarietat. És el fil narratiu de ‘Hardcore Maternity’, que publica l’editorial Lumen, un llibre de vinyetes que parla de la recerca de diverses dones, amigues, per ser elles mateixes, més enllà de l’etiqueta de ‘mare’. “Sembla que ser mare ja et defineix categòricament, sembla que ets mare i, si de cas, després dona. Les dones del llibre no volen renunciar al que són i el primer que són és dones”, explica Esther De la Rosa, autora al costat de Marga Castaño de ‘Hardcore Maternity’.

Les vinyetes sorgeixen de la seva pròpia experiència. “Feia temps que maquinèvem, però en un viatge que vaig fer per veure-la a Nova York i parlant de les nostres pròpies maternitats va sorgir aquesta idea”, recorda Castaño. Van començar llavors a llançar vinyetes setmanals que, ara, es converteixen en llibre. “Tots els personatges existeixen”, admeten. Precisament per això cap no té nom.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies