Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 24 de Juliol del 2024

Si l’obertura d’una escola sempre és motiu de satisfacció, quan se n’inauguren set al mateix temps la joia es multiplica. Això és el que passarà la setmana que ve a Barcelona: amb l’inici del curs obriran les portes set nous centres públics. És el resultat de l’esforç més gran fet en el camp educatiu en l’última dècada, marcada per la crisi i les restriccions.

Aquesta fita en la recuperació del volum d’inversions socials de l’Administració (en aquest cas, Generalitat i Ajuntament a través del Consorci d’Educació de Barcelona) és també el correlat del transvasament d’alumnes de l’escola privada i concertada a la pública, en augment els últims anys a Barcelona no solament per la retallada dels pressupostos familiars degut a la crisi sinó per un factor no econòmic ni conjuntural: l’extensió dels mètodes innovadors d’aprenentatge a la xarxa pública d’ensenyament, cosa que l’està fent més atractiva per a les famílies a l’hora de decidir en quin centre escolaritzen els seus fills.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies