Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Cinquè de primària de l’escola El Puig d’Esparreguera (Barcelona). El mestre projecta una colla de suggeriments a la pissarra electrònica que provenen de la lectura que van fer a la sessió anterior i pregunta: «De la pissarra que tenim aquí, hi ha alguna idea que us hagi cridat l’atenció?».

Ferran: A mi, m’ha agradat la qüestió de les preguntes estúpides. (Es refereix a un dels ítems de la pissarra que diu: «Hi ha preguntes estúpides. Són les que no tenen cap ni peus», proposada pel Marcel.) Hi ha preguntes interessants que poden semblar estúpides perquè no tenen resposta.

Mireia: Crec que, de vegades, ens fem preguntes que poden ser interessants, però que no tenen resposta perquè ningú no les sap.

Marina: Crec que la Mireia té raó, perquè hi ha coses que no les sabem i algunes que no es podran respondre mai; per exemple: «què passa quan ens morim?», perquè ningú que s’hagi mort pot reviure.

Marcel: Jo no hi estic d’acord, perquè una pregunta estúpida pot tenir resposta i la pregunta pot seguir sent estúpida.

Mestre: Pots posar-ne un exemple?

Llegiu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies