Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

La Sònia i en Sergi formen una parella jove que viu a Lleida. Són companys en la passió per la il·lustració i l’art que els ha portat a engegar un projecte plegats: MOMOestudi. Encaminats cap a l’economia col·laborativa i amb base en les petites revolucions, un dels seus primers projectes és La Mestra Interina. La Sara, la protagonista de les vinyetes que publiquen cada dilluns, és una mestra d’Infantil que explica la quotidianitat dels i les professores en règim d’interinatge des de l’humor i la crítica.

La Sara està fortament inspirada en la Sònia, que té una motxilla de mestra interina de deu anys a les esquenes. Fa poc més de quatre mesos, en Sergi i la Sònia van decidir començar a buidar plegats aquesta motxilla i recrear les experiències a les aules i transformar-les en petites càpsules dibuixades per ell i amb ella com a colorista. “Les històries són força reals, encara que intentem que no siguin cent per cent fidels a com van succeir, per si algú s’hi reconeix”, apunta la Sònia, mentre esclata en un riure que l’acompanyarà durant tota l’entrevista.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies