Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 22 de Maig del 2024

La Fundació Jaume Bofill ha fet públic els resultats del primer Edubaròmetre dedicat a les famílies. Es tracta d’una enquesta elaborada entre el 2 de maig i el 18 de juliol del 2017 a 5.127 pares i mares d’infants menors d’edat. Un mes després de la publicació dels resultats de l’Edubaròmetre que consultava els docents, la Fundació Jaume Bofill recalca la importància de consultar a les famílies perquè “el debat educatiu actual no té en compte la realitat dels centres ni com els docents o famílies viuen l’escola”. Així mateix, reivindiquen que, per introduir “major pluralitat” al procés de millora educativa cal “incorporar les expectatives i valors de les famílies”.

Els resultats d’aquesta enquesta revelen que els docents tenen una percepció de l’escola “bastant acord a la de les famílies”; i és que les puntuacions que donen tots dos col·lectius al sistema educatiu català és força semblant. Mentre els i les mestres posaven un 6,2 de nota, les famílies puntuen amb un 5,8 al sistema (i amb un 6,6 l’escola a la que acuden els seus fills o filles). Tot i això, la confiança que expressen depèn en bona mesura dels resultats acadèmics de l’infant -variable que determinarà bona part de les respostes a l’enquesta.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies