Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

El dia que Catalunya va patir el seu pitjor atemptat terrorista en dècades bona part de l’equip de l’InfoK estava de vacances. Els que es van poder reincorporar a la feina van decidir preparar un programa especial per explicar els fets. “Molta gent l’esperava”, explica Laia Servera, directora i presentadora d’aquest programa informatiu per a nens i nenes de la televisió pública catalana, l’únic a tot Espanya.

Sota la màxima de que “qualsevol tema pot ser explicat, però no ensenyat” als infants, l’InfoK va emetre el diumenge 27 d’agost Junts contra la por, un programa que en les enquestes internes de TV3 va rebre una valoració de 9,1 sobre 10. Però aquest és només el darrer èxit d’una trajectòria consolidada de 16 anys d’InfoK, que aquest any ha culminat amb el premi Zapping com a millor programa informatiu i una renovada popularitat gràcies a les plataformes digitals.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies