Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024

L’espai de ciència per a infants d’UManresa, el LAB 0_6, amplia l’oferta d’activitats adreçades a centres educatius i famílies.
En el cas de les escoles, s’oferirà la possibilitat de combinar la visita a l’espai de ciència amb l’activitat Ciència i Tècnica 3-6, adreçada a infants d’entre 3 i 6 anys, al Museu de la Tècnica de Manresa. Per a les famílies, el LAB 0_6 introduirà les anomenades Tardes de Ciència, una hora i mitja setmanal d’acostament a la ciència que es farà cada dimarts de 17.30 a 19.00 h i que s’adreça a infants de 4 a 7 anys. Les Tardes de Ciència volen promoure l’aprenentatge, la participació i l’experimentació i afavorir la iniciativa personal dels infants en el plantejament i la resolució de reptes de manera continuada al llarg del curs i en el marc d’un grup estable.
Llegeix-ne més fent clic aquí!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies