Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

Un emotiu vídeo protagonitzat per cinquanta mares amb fills amb síndrome de Down i els seus fills fent un karaoke dins del cotxe s’ha fet viral. L’objectiu, concienciar tothom sobre la síndrome de Down amb el lema “Wouldn’t change a thing” (“No canviaríem res”). Milers de persones ja l’han vist arreu del món.

Les mares canten la cançó “A thousand years”, de la nord-americana Christina Perri, i l’interpreten amb el llenguatge de signes britànic Makaton. Una forma simplificada de llenguatge de signes que permet facilitar la comunicació a les persones amb dificultats d’aprenentatge a través de signes i símbols propis i que es fa amb el suport de la parla.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies