Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

L’historiador Josep Fontana acaba de publicar ‘El siglo de la revolución. Una historia del mundo desde 1914’, en què analitza com la Revolució Russa i la por a l’amenaça comunista han condicionat la història dels últims cent anys.

“Acostumeu-vos-hi. No canviarà”, va escriure sobre la desigualtat Martin Wolf al Financial Times. ¿No hi ha res a fer? L’historiador Josep Fontana (Barcelona, 1931) acaba de publicar El siglo de la revolución. Una historia del mundo desde 1914 (Crítica), en què analitza com la Revolució Russa i la por a l’amenaça comunista han condicionat la història dels últims cent anys. Fontana explica què ens ha portat fins a la situació actual d’estancament econòmic i empobriment general.

Cent anys després de la Revolució Russa la conclusió és que les classes dominants han reconquerit el poder i s’ha imposat la desigualtat.

Llegiu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies