Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

La investigació no concerneix tan sols les ciències pures, sinó que les ciències socials i les humanitats hi tenen també molt a dir. Així ho defensen Josep Maria Cots, Joan Ganau i Ximo Company, tres dels investigadors de l’Institut de Desenvolupament Territorial i Social (Indest), que congrega 26 grups d’investigació, una càtedra Unesco i un observatori de política agroalimentària.

Defensen que la seva missió és identificar un problema social i proposar solucions de manera interdisciplinària. Per exemple, saber si a les empreses de Ponent els interessa tenir personal administratiu amb competències plurilingües, i això es pot estudiar des de punts de vista econòmics, educatius i sociolingüístics, expliquen.

Llegiu-ne més fent clic aqui.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies