Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

Participen en l’educació per a la salut, fan cures, prevenció, control de malalties cròniques i administren fàrmacs dins de l’àmbit escolar.
La figura de la infermera escolar desenvolupa un rol multidisciplinari dins d’una escola perquè està capacitada per a l’educació en la promoció de la salut dels nens i adolescents, així com per vetllar i tenir cura de la salut de tota la comunitat educativa. ACISE (Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar) és l’entitat que les agrupa, malgrat que a Catalunya no hi ha una regulació específica, com sí que hi ha en altres comunitats de l’estat espanyol, com Madrid, on pràcticament totes les escoles públiques compten amb aquest servei. En altres comunitats autònomes, com al País Valencià, Extremadura o Castella-la Manxa també se’n troben, tot i que no de manera generalitzada. Però, en tot cas, és una figura molt present en altres països del món, com el Canadà, Finlàndia o els Estats Units. I a casa nostra busca fer-se un lloc per tot el que pot aportar als centres escolars.
Llegeix-ne més fent clic aquí!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies