Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 24 de Juliol del 2024

El 20 de novembre passat vam commemorar el Dia Universal dels Drets dels Infants i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies celebra el tercer aniversari del Pacte per a la Infància a Catalunya.

El Pacte per a la Infància a Catalunya, de 2013, promogut pel govern de la Generalitat de Catalunya, va respondre a una demanda de la societat civil per donar visibilitat i benestar als infants i per situar la infància en el lloc que li correspon. A Catalunya hi viuen 1,5 milions d’infants i adolescents. El pacte ha estat l’expressió del compromís i acció envers la infància a Catalunya. Tres anys després d’aquesta signatura i consens entre administracions, agents econòmics i socials, els grups parlamentaris i la societat civil anem fent passos endavant. A través de la feina feta pels grups de treball del pacte, s’està desenvolupant el pla d’atenció integral a la infància i adolescència d’acord amb el que estableix l’article 21 de la Llei 14/2010, dels drets i les oportunitats de la infància i l’adolescència.

La participació social de la infància, la inclusió social a la qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats, l’atenció a la infància pel que fa a la salut, educació i valors i família i les polítiques transversals en infància i adolescència són els eixos d’aquest pla integral 2015-2018.

Llegiu la notícia sencera des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies