Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

La segregació escolar és “la disfunció més greu del nostre sistema educatiu, i l’hem de combatre.” Així de contundent es mostrava dijous el director de la Fundació Jaume Bofill, Ismael Palacín, durant la presentació de l’extensió del programa Magnet, un projecte que ja ha demostrat la seva eficàcia a l’hora de prestigiar cinc escoles i instituts que estaven estigmatitzats i que la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Ensenyament, la Diputació de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) pretén estendre a un total de 45 d’aquí a l’any 2020.

La idea, provada amb èxit als Estats Units, és posar en contacte centres d’aquells dels quals fugen les famílies per prejudicis amb institucions culturals o científiques de reconegut prestigi com el Macba, el Centre de Recerca Matemàtica o la Filmoteca de Catalunya, perquè s’aliïn per fer un projecte educatiu singular i innovador a l’escola que en millori les dinàmiques i atregui famílies de tot tipus.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies