Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Ha arribat el moment de tenir una escola pública d’altíssima qualitat en la qual es desenvolupin les capacitats i competències d’infants i joves i s’aprengui a aprendre. Una escola pública on es participi, es respecti, es col·labori, es sigui solidari en el dia a dia.

Canvi i innovació són dos termes que des de fa un temps s’associen a educació. Això és bo, encara que moltes d’aquestes iniciatives que s’estan portant a terme em provoquin un cert déjà vú. Tinc la sensació de tornar a estar en altres èpoques, la sensació que són discursos dits i tornats a dir, però amb una diferència substancial: abans els que teníem aquest discurs érem titllats d’estar a favor de la pedagogia de la plastilina i del gomet i ara, en canvi, es consideren discursos innovadors.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies