Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

Són dues les paraules que més es repetiran al llarg d’aquest text: innovació i feminismes, dos termes controvertits que, darrerament, omplen articles, converses i intencions polèmiques. Dos termes que han patit un gran desgast, en paral·lel, per haver entrat en els imaginaris mainstream i per representar un cos de coneixements que ja no s’ajusten al context que els va produir i que, per tant, cal reformular des del present.

Innovar en educació, concretament a Espanya i a l’Amèrica Llatina, és tan necessari ara com ho va ser el desenvolupament dels feminismes als anys seixanta, i per raons bastant semblants. Els feminismes es van consolidar, precisament, quan es va produir la incorporació de les dones al mercat laboral, un fet que va crear el context que va propiciar un canvi social.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies