Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024
La Generalitat ha presentat avui el Màster interuniversitari en millora dels ensenyaments d’educació infantil i primària, una formació impartida per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La presentació ha tingut lloc a Vic a càrrec dels consellers d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.
El màster comença de forma pilot amb dues edicions i 50 participants en cadascuna de les edicions. Els mestres participants són docents en actiu de centres educatius de titularitat pública de la Catalunya Central. El principal objectiu del programa és millorar les competències docents i els coneixements dels mestres, i afavorir la innovació educativa per tal que tinguin incidència final en el centre i en els aprenentatges dels alumnes.
Llegiu-ne més fent clic aquí.
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies