Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 02 de Març del 2024

“La millor manera de combatre l’assetjament escolar és a través dels alumnes. Els pares i els professors s’assabenten dels casos tard i malament”, afirma el president de l’associació No al Acoso EscolarJavier Pérez Aznar, que apunta que amb el TEI es fa “cultura de classe” contra el bullying.

El funcionament del mètode és senzill. S’ha de formar tots els membres de la comunitat educativa: estudiants, professors i pares. El professorat ha de participar activament en el programa i els alumnes-tutors han de respondre a les demandes d’ajuda del seu tutorand. “Se’ls ensenya que contra el bullying no hi ha grisos: o estàs a favor o estàs en contra de l’assetjador”, explica Pérez, que assegura que és un “mètode efectiu i ràpid”. En el cas del Col·legi Alemany, els alumnes de 1r d’ESO són tutors dels de 5è de primària. Segons el seu sistema, a 5è es comença la secundària i és quan cal intervenir.

Descobriu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies