Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

Barcelona bull pel mòbil des d’aquest dilluns. El Mobile World Congress (MWC) omple la ciutat d’americanes i corbates, de discursos grandiloqüents sobre les últimes novetats de la telefonia. En paral·lel, un altre congrés, el Mobile Social Congress (tercera edició), posa en qüestió la nostra relació amb aquestes novetats. Aquest any, a més, el certamen es preguntarà específicament sobre si la telefonia ha de vestir exclusivament amb vestit d’home, o si hi ha una alternativa construïda des dels feminismes.

Núria Alonso (Barcelona, 1979) formarà part de la taula sobre sobirania tecnològica i feminismes del Mobile Social Congress. Parlarà amb coneixement de causa sobre tots dos aspectes.

Alonso fa anys que treballa la inclusió digital amb noves tecnologies, primer al barri de Sant Antoni, després a la Mina i, des de fa deu anys, a Colectic, un projecte cooperatiu sense ànim de lucre que treballa per la inclusió, l’autonomia i l’apoderament de les persones i les comunitats als àmbits social, laboral i tecnològic. Programació, robòtica i codi lliure, ADN de Colectic. “Podem hackejar el circuit de consum i rebuig gràcies a la fabricació digital”, cita.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies