Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

El Govern de Finlàndia ha recomanat a famílies i escoles que garanteixin almenys tres hores d’activitat física al dia als infants de vuit anys o menys. La ministra d’Educació i Cultura, Sanni Grahn-Laasonen, ha argumentat que l’exercici “afavoreix els aprenentatges” i és necessari pel benestar i la “felicitat” dels infants. “Quan fan exercici junts, desenvolupen habilitats d’interacció social, i això també és saludable”, afirma la ministra.

El país escandinau no només és capdavanter en educació, sinó també en salut infantil, segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), que precisament aconsella que entre els 5 i els 17 anys s’hauria de fer almenys una hora d’exercici físic al dia. Les recomanacions finlandeses no només se centren en les hores d’activitat, sinó en les que els nens i nenes s’estan quiets. En aquest sentit, s’encoratja les famílies a no deixar que els seus fills siguin sedentaris durant més d’una hora seguida.

Llegiu-ne més fent clic aquí!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies