Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 15 de Abril del 2024

Un cop acabades les classes, molts mestres encara no marxen de vacances. El juliol és un mes tradicionalment per formar-se, reciclar-se i intercanviar estratègies amb altres professionals. L’oferta d’escoles d’estiu i cursos específics és diversa i enguany, en plena recerca per actualitzar la manera d’ensenyar a les aules, ha augmentat la demanda respecte als cursos anteriors.

Hi ha qui aposta per organitzar la seva pròpia formació. És el cas de la coordinadora 033 Educa, que ha autogestionat la seva 11a escola d’estiu a la biblioteca de la Zona Nord (Nou Barris), on s’han reunit vora una setantena de professionals. 033 Educa és un espai de treball en xarxa de mestres, educadors i altres agents educatius del barri. Aquest any han volgut centrar la seva formació i debat en la diversitat. Tallers, xerrades i taules d’experiències han girat al voltant de saber apreciar i aprofitar una temàtica que creuen molt important especialment als barris de la Zona Nord.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies