Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Les escoles catalanes tancaran portes per a l’alumnat el 21 de desembre amb motiu de la convocatòria electoral, després de ser considerat dia “no lectiu i inhàbil” a nivell d’ensenyament, si bé hi haurà centres que acolliran seu electoral, han explicat a Europa Press fonts educatives.

No obstant això, el dia posterior, el divendres 22 de desembre, sí hi haurà classe i serà jornada lectiva, ha detallat el Ministeri d’Educació, que després de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya és el responsable d’aquestes polítiques, no s’impartirà classe el 21D “de conformitat amb la normativa vigent en matèria electoral”.

En concret, segons l’article 13.4 del Reial decret 605/1999 “en el cas que el dia fixat en els corresponents Decrets de convocatòria per a la celebració de les eleccions no sigui festiu, es considerarà inhàbil a efectes escolars al territori corresponent”.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies