Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

Tots els centres educatius catalans, públics i concertats, hauran de tenir una comissió dedicada a la prevenció i seguiment dels casos d’assetjament escolar. Aquesta és la mesura més visible delProjecte de Convivència dels centres educatius de Catalunya, aprovat aquest dimarts per la Generalitat i fet públic per la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz. El Govern pretén que en els propers tres anys totes les escoles de Catalunya hagin integrat un pla de convivència al seu projecte educatiu.

La comissió de convivència, ha detallat Ruiz, haurà de ser la responsable de fer la “planificació, aplicació i seguiment” del pla del centre contra el bullying, i haurà d’estar formada per un o més professionals de l’escola. “En funció de si el centre és més o menys gran, haurà de decidir si té un o més referents; pot ser un per etapa”, ha afegit la consellera, que en més d’una ocasió ha explicat que la concreció de cada projecte dependrà de les necessitats que detectin els centres.

Llegiu-ne més des d‘aquest enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies