Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

La comunitat educativa catalana ha dit ‘prou’ davant les acusacions des del Govern espanyol de que a les escoles s’adoctrina els alumnes. Han fet vessar el got les paraules del líder del PP Xavier Garcia Albiol, que ha afirmat que a molts centres s’educa “per odiar Espanya”, precisament hores després de demanar que s’apliqui l’article 155 de la Constitució per “tutelar” la gestió educativa a Catalunya.

Sindicats de mestres, associacions de pares i mares, agrupacions d’estudiants, entitats educatives i moviments de renovació pedagògica han lamentat públicament aquestes afirmacions. La mateixa consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, ha qualificat les acusacions de “mentides sense escrúpols” que, segons ha afirmat, “volen fer hostatges els infants catalans per trencar la convivència”. “L’escola catalana han estat, és i serà exemple de llibertat, convivència, democràcia, i plurilingüisme”, ha proclamat la consellera a Twitter.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies