Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

Exalumnes de l’antic col·legi Terres de Ponent del Secà de Sant Pere de Lleida, l’actual institut escola de Torre Queralt, han constituït una associació per impulsar l’activitat esportiva entre nens i nenes com un element per completar l’educació. La seua intenció és reprendre i donar continuïtat al treball de Manolo Chavarri, professor d’educació física del centre ja retirat.

Chavarri dóna nom a aquesta nova entitat a tall d’homenatge dels qui es van beneficiar dels seus ensenyaments. Desenes d’antics alumnes van anar al llarg del matí al col·legi per participar en el rodatge d’un vídeo que formarà part d’un homenatge a aquest docent jubilat, en una data encara per decidir (i no ahir, com va informar per error aquest diari).

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies