Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024
El Departament d’Ensenyament serà present a la segona edició del festival YoMo amb l’objectiu d’impulsar les vocacions científiques, tecnològiques, en enginyeria i en matemàtiques entre els alumnes catalans, d’acord amb el Pla STEMcat que promou la Generalitat. Enguany presenta com a novetat un seguit de tallers en què més de 600 docents podran escoltar, veure i experimentar propostes i metodologies innovadores per l’aula. A més, el Departament comptarà amb un espai on tres centres educatius d’FP exposaran diferents projectes.
El festival YoMo, organitzat pel Mobile World Congress amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, té lloc d’avui 27 febrer al 2 de març 2018 a la Farga de L’Hospitalet. Demà dimecres dia 28, a partir de les 11,30h, es durà a terme un recorregut institucional pels diferents espais de Yomo, que serà encapçalat pel CEO de GSMA Ltd., John Hoffman,  pel secretari general del Departament d’Ensenyament, Lluís Baulenas, i pel secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró.
En aquests quatre dies, YoMo rebrà a més 15.000 escolars de Catalunya i Espanya en un gran festival de ciència i tecnologia. Amb espectacles de teatre en viu, tallers interactius i dotzenes d’activitats pràctiques, on hi haurà activitats per a alumnes de d’Educació primària i secundària. YoMo ha estat dissenyat per portar l’aprenentatge de l’aula a la vida real, mitjançant la demostració d’oportunitats professionals emocionants i gratificants disponibles en l’ecosistema mòbil i l’àmbit STEM.
Llegiu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies