Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024
El concurs El Gust per la Lectura, que convoca el Departament d’Ensenyament, inicia el període d’inscripció de la 22a edició. El Gust per la Lectura té com a objectiu principal incentivar la lectura literària i desenvolupar l’hàbit lector entre els més joves. El concurs s’adreça als alumnes d’educació primària, secundària, batxillerat i educació d’adults. El termini per inscriure’s finalitza el 22 de desembre. L’any passat hi van participar més de 12.000 alumnes de 114 centres educatius d’arreu de Catalunya.
En aquesta edició, el concurs està basat en la lectura i treball de diverses propostes al voltant dels següents eixos: autor, gènere i tema. S’estableixen set categories, corresponents als nivells educatius dels alumnes que hi participen.
Llegiu la nota de premsa des d’aquest enllaç
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies