Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

L’objectiu és afavorir la inserció laboral i la qualificació professional de les persones

El Departament d’Ensenyament ha obert la convocatòria per als centres educatius per tal d’establir els serveis d’assessorament i de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials. D’aquesta manera, es vol afavorir la inserció laboral i la qualificació professional de les persones.

En aquesta convocatòria participen 119 centre educatius de Catalunya que ofereixen 5.815 places, tant per al servei d’assessorament com per al servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials. L’objectiu del servei d’assessorament és determinar un itinerari formatiu i professional de la persona interessada per aconseguir millorar-ne la qualificació.

Llegiu-ne més des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies