Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 01 de Març del 2024

El Departament d’Ensenyament crearà set nous centres educatius (un centre d’educació infantil i sis instituts) i tres instituts escola a Catalunya per donar resposta a les necessitats d’escolarització del curs 2018/19. Però cap d’aquests centres s’obrirà a les comarques gironines. L’oferta de places per al curs que ve no preveu, per exemple, la transformació de l’escola Nou de Quart en un institut escola malgrat la reivindicació que hi ha en aquest sentit per part de la comunitat educativa del centre i la resolució que es va aprovar per majoria al Parlament ara fa un any, en què s’instava el govern català a convertir l’escola Nou de Quart en un institut escola.

Pel que fa al nombre de places previstes per a les comarques gironines per al curs 2018/19, l’oferta inicial és de 8.858 de P3 i de 8.946 de primer d’ESO. El nombre de places de P3 disminueix en 367 respecte a les que es van oferir per a aquest curs (i que van ser 9.225), mentre que el de places de primer d’ESO s’ha incrementat en 786 respecte també a les d’aquest curs (8.160). Cal destacar que l’oferta inicial de places de primer d’ESO s’havia mantingut exactament igual els dos darrers cursos, és a dir, amb 8.160 places. Fonts dels serveis territorials d’Ensenyament a Girona han explicat que de places de P3 n’hi ha 1.251 més que les previstes en el padró (7.607), i a primer d’ESO, 317 més que les previstes en el padró (8.629).

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies