Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024
El Departament d’Ensenyament i la Fundació Universitària del Bages (FUB) promouran la recerca científica a l’educació infantil. Aquesta col·laboració s’ha formalitzat a través d’un conveni signat aquest matí per la directora general d’Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll, i el director general de la FUB, Valentí Martínez.
El conveni facilitarà que Ensenyament -a través del Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa (CESIRE)- i la FUB -a través del Lab 0-6-, organitzaran conjuntament activitats formatives i pedagògiques adreçades a docents, educadors i altres professionals de l’educació, i relacionades amb la innovació en l’ensenyament de la ciència. El conveni tindrà una durada de dos cursos, fins a finals del 2018-2019.
El Departament d’Ensenyament, en el marc del Pla STEM, desenvolupa diverses actuacions relacionades amb la cultura cientificotecnològica a les aules. D’aquesta manera, es vol promoure les vocacions científiques, tecnològiques i matemàtiques des de les primeres edats, incidint sobretot en la bretxa social i de gènere.
Llegiu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies