Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

La Direcció General d’Igualtat de la Generalitat i el Departament d’Ensenyament estan realitzant sessions de formació als Inspectors dels centres educatius del Camp de Tarragona i de les Terres l’Ebre en matèria de coeducació, orientació afectivo-sexual i identitat i expressió de gènere, per tal de combatre amb més eines i coneixements, la discriminació que puguin patir alumnes gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals i intersexuals del territori. Aquests funcionaris són els màxims responsables en la supervisió i avaluació del funcionament d’escoles i instituts públics, privats i concertats. Amb anterioritat ja s’havia dut a terme aquesta formació al cos d’Inspecció de Barcelona i Girona.

L’acció formativa s’emmarca dins del Pla Interdepartamental de polítiques LGTBI de la Generalitat, que en la bessant d’Ensenyament està encaminat a promoure «una educació i orientació acadèmica sense estereotips sexistes ni discriminacions» per motiu de gènere o d’orientació sexual; a establir propostes d’actuacions per prevenir, detectar i intervenir «en casos de violència o situacions de discriminació o exclusió» i a donar suport per tractar situacions «de caràcter sexista o homòfob».

Llegiu-ne més des d’aquest enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies