Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024
El Departament d’Ensenyament i Bauhaus han signat un conveni per oferir la modalitat de formació professional dual al cicle formatiu de grau mitjà d’activitats comercials que s’imparteix a l’Institut El Calamot de Gavà (Barcelona). L’acord l’han signat aquest matí el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, i per part de Bauhaus, el director general, Bart Ginneberge, i el director financer, Nicolás Cordero.
Melcior Arcarons, durant l’acte de signatura, ha manifestat la satisfacció per col·laborar amb Bauhaus en el desplegament del model dual, ja que “la formació professional dual s’ha revelat com una modalitat més eficient per a l’aprenentatge professional i per a la posterior inserció laboral. Permet al sistema adaptar-se millor a les necessitats de les empreses, permet als estudiants aprendre fent, i permet a les empreses cultivar i detectar el talent dels joves”. El director general d’FP ha recordat que Ensenyament i Bauhaus  ja havien col·laborat prèviament per implantar la modalitat dual en aquest cicle formatiu a la Secció de l’Institut Salvador Sunyer i Aimeric (Salt) i a l’Institut Josep Brugulat (Banyoles).
Llegiu-ne més fent clic aquí.
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies