Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Coneixes algú que vagi a un esplai? Potser tu? Els esplais o caus són llocs on es troben nens i nenes per compartir una estona jugant i fent activitats guiades pels monitors. I justament aquest cap de setmana se celebra una gran festa dels esplais de Catalunya.

JUGAR, DIVERTIR-SE I APRENDRE

Als esplais els nens i nenes s’ho passen molt bé. Fan jocs, excursions, acampades… i també aprenen valors com l’amistat, el respecte i la solidaritat. Per això es diu que els esplais són centres d’educació en el lleure.

ELS MONITORS O CAPS, L’ÀNIMA DELS ESPLAIS

A tots els esplais hi ha un grup de nois i noies més grans que fan de caps o monitors. Hi dediquen el seu temps de manera voluntària, perquè els agrada i s’ho passen bé. Molts monis han anat a l’esplai de nens i, en fer-se grans, no se n’han volgut separar.

Llegiu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies