Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

Ara fa vint anys, Banyoles va ser una ciutat pionera a aplicar el Pla d’Escolarització Extensiva (PEE), amb l’objectiu de repartir en tots els centres d’ensenyament els alumnes amb necessitats especials, entre altres mesures, per tal de no generar bosses de marginació, ja que aquest tipus d’alumnat sol ser de procedència estrangera i de famílies amb dificultats econòmiques.

L’efemèride es va recordar ahir amb la celebració d’una jornada –Estratègies per a una ciutat inclusiva– a l’auditori de l’Ateneu de la ciutat de l’estany, en què van participar cap a 200 educadors, tècnics, entitats i familiars d’alumnes de diferents punts del país, amb la finalitat de donar a conèixer experiències en el camp de la inclusió social i parlar dels reptes que es plantegen a curt i mitjà termini.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies