Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

Que vosaltres gaudiu d’aquesta experiència o no, que us emocioneu, que us encuriosiu, que sortiu plens de coneixement i interès per allò que heu anat a visitar, dependrà en gran mesura d’una persona: l’educador o educadora que us acompanyi durant la visita guiada o el taller que feu.

Els educadors i educadores dels museus són una peça clau de l’activitat d’aquestes institucions, una figura essencial en la seva tasca educativa; tanmateix, es tracta d’una professió poc reconeguda i generalment força devaluada en el sector. Què és el que falla?

Durant molt de temps, els museus van ser espais poc connectats a la societat, llocs merament expositius del seu patrimoni artístic. No va ser fins a finals del segle XIX i principis del XX que països com Estats Units van veure la necessitat de repensar el vincle dels museus amb la ciutadania i reivindicar el seu paper educatiu.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies