Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Laura Roig (Reus, 1991) és mestra d´educació especial i amb el temps ha esdevingut experta en el camp de les dificultats de l´aprenentatge, l´educació emocional i l´audició i el llenguatge, una especialitat que pertany a la branca de la logopèdia escolar. Fa tres anys va crear amb un equip d´especialistes el Centre de Benestar Emocional, ubicat al raval de Jesús, 40, de Reus.

-En l’àmbit personal, vaig veure que el tema de treballar com a mestra d’educació especial a hores d’ara estava força complicat. Vam obrir el Centre de Benestar Emocional el 2014 i vam encetar tot el que són reforços, el més típic. Amb el temps, però, vam afegir ser-veis de psicologia i logopèdia, ja que també vam veure que molts dels nens venien preocupats per la separació dels seus pares. Per tant, ens vam plantejar ampliar-nos al sector dels adults. Llavors vam esdevenir un centre multidisciplinari, on tota la família està inclosa. A més, també tractem aspectes de nutrició. D’altra banda comptem amb experts amb força bagatge.

Llegiu l’entrevista sencera fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies