Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

La UOC lidera una investigació, finançada pel programa RecerCaixa, peradaptar les aules a les noves metodologies i necessitats del professorat i l’alumnat. La recerca es farà amb la participació de la comunitat educativa i respon al desfasament que pateixen part de les escoles. El seu objectiu és potenciar l’aprenentatge col·laboratiu, creatiu, social i obert dels centres i portar-lo a la pràctica de forma pilot en centres educatius.

El coordinador d’aquest projecte, anomenat Smart Classroom, Guillermo Bautista, defensa que cal fer aquest esforç per buscar un espai on se superin les velles dinàmiques dels docents que encara estan vinculats a l’escola tradicional. “Els nous plantejaments de centres educatius necessiten nous espais d’aprenentatge. A més, la societat actual, a banda d’haver incorporat nous usos de tecnologia digital, està avançant cap a una comunicació i un treball en xarxa i busca formes d’organització diferents de les actuals”, argumenta aquest investigador de l’eLearn Center.

Llegiu-ne més fent clic aqui

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies