Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

L’ensenyament de la literatura és útil socialment, entre altres coses, perquè mostra que la paraula pot utilitzar-se també per al bé. Una paraula pot ferir i pot matar. Però també pot salvar, també pot emocionar, també pot embellir el món.

La croada a favor de la literatura al batxillerat empresa pel col·lectiu Pere Quart mereix el reconeixement i el suport de tots els qui estimem la nostra llengua. És una campanya en favor de la dignitat de l’ensenyament de les humanitats que dignifica l’ofici. Perquè no són només la literatura, o la llengua, o la història, o la filosofia, les matèries susceptibles d’anar sent arraconades ja del tot en els plans d’estudi. Allò que està en joc és la mateixa dignitat del professorat que ensenya aquestes àrees de coneixement com un bé propi, com un patrimoni, digne de ser estimat i transmès.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies