Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

L’edifici de set plantes on es situa la Fundació Marianao, al barri de Marianao, de Sant Boi de Llobregat, bull d’activitat durant gairebé totes les hores del dia. Fins a 3.500 persones de diferents edats participen al llarg de l’any en algun dels seus múltiples projectes de servei a la comunitat. L’atenció socioeducativa és la seva punta de llança amb programes específics dedicats als joves i els infants.

Molt arrelada al territori, la Fundació va néixer el 1985 amb l’ocupació de l’emblemàtic edifici per part de l’antiga Vocalia de Joves de l’Associació de Veïns del barri. L’immoble havia quedat en una situació urbanística irregular i era coneguts per tots com “l’edifici fantasma”. Amb moltes hores feina, es va aconseguir convertir aquell niu de brutícia en un espai que ha ajudat milers de joves del barri a sortir de situacions complicades marcades per la desigualtat social. La Fundació contribueix a la formació d’aquests joves fent un acompanyament, des de la infantesa, en la seva trajectòria acadèmica i de transició al món laboral, però també mirant i cuidant molt el desenvolupament integral de cada persona, i promovent que tinguin una actitud compromesa amb la seva realitat.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies