Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

La UAP fa 10 anys! És un projecte ben fonamentat que no ha parat de créixer. El primer any hi van participar instituts de Girona i Salt, però en les darreres edicions ja s’hi poden comptar prop de quaranta centres escolars. La UAP, que arriba a més de cinc mil nois i noies i a les seves famílies, avui és un referent educatiu a la nostra ciutat i a les nostres comarques.

La UAP ha demostrat que les arts i la música són un gran mitjà perquè els joves expressin la seva veu i demostrin que no se senten aliens al que passa al món. Ho hem vist des de la seva visió de la guerra, de la convivència i la interculturalitat, del desarmament i el comerç just, dels indignats i els refugiats, i de la reivindicació del dret a l’educació. I la millor síntesi la trobem en aquesta edició, els joves no volen que s’amaguin els conflictes sinó que s’afrontin: “veritat o mentida?” Si volem un altre món possible i en pau, ens cal actuar des de la veritat.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies